Već više od desetljeća svoje metode podučavanja razvijamo s profesorima - stručnjacima kroz praksu
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Remetinečki gaj 27c, Zagreb
095 596 7862

Ukratko o nama

Ukratko o nama
Ukratko o nama

Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, osnovan 2011. godine, orijentiran je isključivo na poduku i prijevode poslovnog engleskog jezika s dodatnom specijalizacijom u financijskom i pravnom sektoru, a koji se sustavno nadograđuju već 10 godina.

Naša misija je približiti engleski jezik poslovnim ljudima te koristeći naše autentične jezične formule i metode proizašle iz svakodnevnog praktičnog rada učiniti jezik opipljivim, a time i mjerljivim alatom profesionalnog izražavanja.

Naša vizija je kontinuirano stvaranje intelektualnih proizvoda koje korisnici naših usluga mogu praktično iskoristiti u svom poslovnom okruženju te se iz tog razloga vodimo krilaticom „Give us knowledge, but make it knowledge we can use“

Moje znanje logo objedinjuje za nas dva najvažnija pojma - jezik i logiku. Pojam logike vidljiv je u bojama koje su preuzete iz najpoznatiije 'čarobne logične kockice' - Rubikove kocke. Boje su ukorporirane u obliku tzv. govornog oblačića (speech bubble​) jer je naš primarni cilj korištenje govora/jezika na logičan način.