Sve što 'zaradimo' ulažemo u nova znanja i razvoj jer znanje nikada ne zastarijeva
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Hermanova 1c, Zagreb
095 596 7862

Novosti i najave

 • HOMEWORK - FREE ONLINE LOGICAL GRAMMAR LESSON
  HOMEWORK - FREE ONLINE LOGICAL GRAMMAR LESSON

  HOMEWORK - FREE ONLINE LOGICAL GRAMMAR LESSON

  Poštovani polaznici naših besplatnih online nastava logične engleske gramatike...ako ste riješili zadani domaći zadatak, provjerite vaše odgovore u nastavku. 

  1.I wanted to borrow this car but she HAD ALREADY LENT it to somebody else.

  2.By the time the course finishes, I WILL HAVE KNOWN all irregular verbs.

  3.Somebody HAS STOLEN my keys. They are not on the table.

  4.I suddenly realized that I HAD LOST my passport.

  5. I HAVE CALLED you three times already, are you ok?

   

  Nadamo se da su svi vaši odgovori točni, a ako možda i nisu, nadamo se da razumijete pogrešku. Understanding is the key!

  Zahvaljujemo vam još jednom na sudjelovanju i nadamo se da ćemo vas vidjeti i u budućnosti na nekom od naših tečajeva.

  16.09.2020.
 • FREE ONLINE LESSON OF LOGICAL GRAMMAR
  FREE ONLINE LESSON OF LOGICAL GRAMMAR

  FREE ONLINE LESSON OF LOGICAL GRAMMAR

  Logična gramatika je naš prvi i najpopularniji tečaj koji nudi jednostavnu formulu za savladavanje labirinta ozloglašenih glagolskih vremena. Sljedeći tjedan vas uvodimo u labirint i pokazujemo pravi put.

  Pridružite nam se u ponedjeljak, 8.6.2020. u 19 sati, i četvrtak, 11.6.2020., u 17.30 sati.

  Pošaljite nam email na mojeznanje@moje-znanje.com s naznakom dana i termina nastavnog sata kojem biste željeli prisustvovati, a mi ćemo odgovoriti poveznicom na online učionicu.

  Garantiramo jednu 'eye-opener' nastavu kroz koju vas vode dugogodišnje profesorice centra Moje znanje, majstorice Logične gramatike.

  03.06.2020.
 • PRAVO PO VAŠOJ MJERI!
  PRAVO PO VAŠOJ MJERI!

  PRAVO PO VAŠOJ MJERI!

  Iako smo do daljnjeg morali odgoditi nastave u školi, koristimo priliku da vam približimo nastave s drugog kraja svijeta...pridružite se nastavama vrhunskih pravnih stručnjaka iz Londona i New Yorka, lawyers-teachers koji su nakon odvjetničke prakse postali profesori koji uistinu znaju o čemu govore! Pišite nam koje pravne teme vas zanimaju i sudjelujte u tečaju krojenom po vašim željama. Detalji slijede ubrzo...

  17.04.2020.
 • ODGODA NASTAVA DO DALJNJEGA
  ODGODA NASTAVA DO DALJNJEGA

  ODGODA NASTAVA DO DALJNJEGA

  Poštovani polaznici,

  s obzirom na postojeću situaciju, naš centar će biti zatvoren sve dok Nacionalni stožer civilne zaštite ne izda nove, pozitivne preporuke, iskreno se nadamo u doglednoj budućnosti.

  Do tog trenutka, naše nastave neće se održavati u prostorijama našeg centra ili poslovnim prostorijama naših klijenata, no online nastave su uvijek dostupne te iskreno preporučujemo da ih isprobate jer do sada nijedan polaznik online nastave nije bio nezadovoljan.

  U međuvremenu, dok se ne vidimo uživo, najavljujemo novu seriju online nastava za pravni engleski jezik, s renomiranim profesorima-odvjetnicima iz Londona i New Yorka, samo za polaznike našeg centra (postojeće i naravno nove). Ako smo već prisiljeni biti doma, neka nas onda barem tehnologija spaja.

  O svim detaljima ćemo vas ubrzo obavijestiti!

  Stay home and stay safe!

  07.04.2020.
 • ODGODA NASTAVA DO 30.3.2020.!

  S obzirom na preporuke i upute nadležnih institucija grada Zagreba, a zbog proglašene pandemije i opasnosti od širenja zaraze novim virusom, sve nastave centra Moje znanje, u samom centru kao i na radnim mjestima polaznika, otkazuju se od danas 16.3.2020. do 30.3.2020.

  Nastave će održavati na daljinu, putem dostupnih komunikacijskih internetskih kanala o čemu će svi trenutni polaznici centra biti obaviješteni putem elektroničke pošte. Za sve ostale upite uvijek smo na raspolaganju na društvenim mrežama, putem elektroničke pošte ili telefonskim putem. 

  Nadamo se da obustava nastave neće trajati dugo i da se ubrzo vidimo na nastavi u školi ili na vašim radnim mjestima!

   

  16.03.2020.