Sve što 'zaradimo' ulažemo u nova znanja i razvoj jer znanje nikada ne zastarijeva
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Hermanova 1c, Zagreb
095 596 7862

Novosti i najave

 • PRAVO PO VAŠOJ MJERI!
  PRAVO PO VAŠOJ MJERI!

  PRAVO PO VAŠOJ MJERI!

  Iako smo do daljnjeg morali odgoditi nastave u školi, koristimo priliku da vam približimo nastave s drugog kraja svijeta...pridružite se nastavama vrhunskih pravnih stručnjaka iz Londona i New Yorka, lawyers-teachers koji su nakon odvjetničke prakse postali profesori koji uistinu znaju o čemu govore! Pišite nam koje pravne teme vas zanimaju i sudjelujte u tečaju krojenom po vašim željama. Detalji slijede ubrzo...

  17.04.2020.
 • ODGODA NASTAVA DO DALJNJEGA
  ODGODA NASTAVA DO DALJNJEGA

  ODGODA NASTAVA DO DALJNJEGA

  Poštovani polaznici,

  s obzirom na postojeću situaciju, naš centar će biti zatvoren sve dok Nacionalni stožer civilne zaštite ne izda nove, pozitivne preporuke, iskreno se nadamo u doglednoj budućnosti.

  Do tog trenutka, naše nastave neće se održavati u prostorijama našeg centra ili poslovnim prostorijama naših klijenata, no online nastave su uvijek dostupne te iskreno preporučujemo da ih isprobate jer do sada nijedan polaznik online nastave nije bio nezadovoljan.

  U međuvremenu, dok se ne vidimo uživo, najavljujemo novu seriju online nastava za pravni engleski jezik, s renomiranim profesorima-odvjetnicima iz Londona i New Yorka, samo za polaznike našeg centra (postojeće i naravno nove). Ako smo već prisiljeni biti doma, neka nas onda barem tehnologija spaja.

  O svim detaljima ćemo vas ubrzo obavijestiti!

  Stay home and stay safe!

  07.04.2020.
 • ODGODA NASTAVA DO 30.3.2020.!

  S obzirom na preporuke i upute nadležnih institucija grada Zagreba, a zbog proglašene pandemije i opasnosti od širenja zaraze novim virusom, sve nastave centra Moje znanje, u samom centru kao i na radnim mjestima polaznika, otkazuju se od danas 16.3.2020. do 30.3.2020.

  Nastave će održavati na daljinu, putem dostupnih komunikacijskih internetskih kanala o čemu će svi trenutni polaznici centra biti obaviješteni putem elektroničke pošte. Za sve ostale upite uvijek smo na raspolaganju na društvenim mrežama, putem elektroničke pošte ili telefonskim putem. 

  Nadamo se da obustava nastave neće trajati dugo i da se ubrzo vidimo na nastavi u školi ili na vašim radnim mjestima!

   

  16.03.2020.
 • UPISI U PROLJETNI SEMESTAR 2020!
  UPISI U PROLJETNI SEMESTAR 2020!

  UPISI U PROLJETNI SEMESTAR 2020!

  Pozivamo sve zainteresirane, koji žele naučiti englesku gramatiku odnosno engleska 'ozloglašena' vremena, da nam se jave i napokon to naprave:).

  Vrijeme je za novi ciklus Logične engleske gramatike, Formalnog registra, Konverzacijskog jezika no i tečajeva krojenih prema konkretnoj potrebi određenih grupa ili pojedinih, individualnih, polaznika.

  Naš cilj je da naučite Vama vrijedno znanje, a pritom se zabavite i budete još motiviraniji pri savladavanju engleskog jezika.

  Tečajevi započinju početkom / sredinom ožujka te traju do sredine / kraja lipnja 2020.

  Cijene naših tečajeva možete pronaći u rubrici Cjenik, a za sva dodatne upite i pojašnjenja stojimo na raspolaganju putem e-maila: mojeznanje@moje-znanje.com ili telefona: 095/5967862.

  Pišite nam i zovite...in Croatian or English:).

  We are looking forward to meeting you!

  20.01.2020.
 • TOLES ISPIT ZA ODVJETNIČKE VJEŽBENIKE

   

  Udruga odvjetničkih vježbenika i ove godine u suradnji sa centrom za poslovni engleski jezik Moje znanje organizira tečajeve pravnog engleskog jezika po povoljnijim cijenama u zimskom/proljetnom semestru 2020. godine.

  TOLES (TEST OF LEGAL ENGLISH SKILLS), pripremni tečaj pravnog engleskog jezika za polaganje međunarodnog certifikata pravnog engleskog jezika -

  Može se polagati na tri stupnja:

  1. TOLES Foundation B1 (pre-intermediate/intermediate stupanj);

  2. TOLES Higher B1/B2 (intermediate/upper-intermediate stupanj);

  3. TOLES Advanced C1/C2 (advanced/proficiency stupanj) 

   

  Cijena TOLES tečaja po polazniku/članu Udruge iznosi 2.250,00 kuna (mogućnost plaćanja u 6 mjesečnih obroka ili uz 5% popusta za avansno plaćanje), te će Udruga odvjetničkih vježbenika subvencionirati iznos od 400,00 kuna za svakog prijavljenog vježbenika. Tečajevi će se održavati u grupama od minimalno 4, a maksimalno 6 polaznika. Tečaj se sastoji od 45 nastavnih sati  odnosno 15 nastavnih termina (po 120 minuta). Tečaj započinje 3. ožujka 2020. te se održava svaki utorak do 23. lipnja 2020. u terminu 19:00-21:15 no u dogovoru s grupom  moguće je dogovoriti i drukčije termine i dinamiku nastave.   

   

  Materijali za tečaj su uključeni u cijenu tečaja. Polaganje TOLES ispita se plaća zasebno, te cijena ispita za polaznike tečaja/članove Udruge iznosi 1.100,00 kuna neovisno o stupnju TOLES ispita (Foundation, Higher ili Advanced). Termin održavanja TOLES ispita je 25. lipnja 2020., te je nepromjenjiv jer se u cijelom svijetu održava na isti datum. Ispit se polaže pri centru Moje znanje, koji je ovlašteni TOLES ispitni centar.  Prije prijave za polaganje ispita održat će se besplatni simulacijski TOLES ispit (mock exam). Ispit će se održati krajem svibnja dok će točan datum biti definiran u dogovoru s grupom.

  Napomene:

  ·        Ponuda se odnosi na članove Udruge odvjetničkih vježbenika koja tečaj subvencionira u iznosu od 400,00 kn po prijavljenom vježbeniku.

  ·  Sukladno članku 90. stavku 2 Zakona o porezu na dodanu vrijednost PDV se ne obračunava.

   

  Upisi u tečajeve traju do 20.2.2020. te će se nakon prijave (putem e-maila) provesti besplatni inicijalni test poznavanja (općeg i pravnog) engleskog jezika u pismu i govoru. Sve dodatne informacije o našim ostalim tečajevima možete pronaći na web stranicama www.moje-znanje.com, ili ih zatražiti e-mailom na mojeznanje@moje-znanje.com odnosno telefonskim putem na 095/5967862.

   

   

   

   

   

   

   

   

  20.01.2020.