Najbolja preporuka je usmena predaja, a naše poslovanje se u 90% slučajeva temelji upravo na tome
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Hermanova 1c, Zagreb
095 596 7862

Što drugi kažu o nama

 • Logična gramatika je super stvar! Lakše je naučiti i savladati gramatiku (koja je uvijek bila tabu tema). Preporučio bih je svima, bilo je super!:)

  Matija Kovačić
 • Tečaj Logične gramatike je za svaku preporuku kako za početne tako i za napredne korisnike engleskog jezika. Svakako otvara nove poglede na percepciju shvaćanja i prepoznavanja gramatike i glagolskih vremena.

  Igor Car, voditelj projekata, Hypo Alpe-Adria-Bank
 • Već duže vrijeme me netko nije tako pozitivno iznenadio. Zahvaljujući profesorici dobila sam veliku želju za daljnjim učenjem engleskog jezika.

  Sabina Matijević, zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, Državno odvjetništvo RH
 • Sanda ima vrlo konkretan pristup nastavi na način da sve materijale i teme prilagođava polazniku i njegovom poslovnom okruženju. Odličan je osjećaj kada počnete pričati na engleskom i čitati tekst koji opisuje upravo Vašu poslovnu situaciju. Ne samo da čini nastavu praktičnom i zanimljivom već doista i korisnom.

  Suzana Brenko, predsjednica uprave Croatia banke d.d.
 • Školu Moje znanje pohađam godinama. Nastava je izvrsno strukturirana, odabir materijala atraktivan i upotrebljiv u svakodnevnim i specijaliziranim situacijama.

  Veselim se rastu poslovanja škole Moje znanje jer će profesorica Lisičin razviti tim stručnjaka u skladu s visokim standardima po kojima osobno radi i djeluje.

  Nada Kozina, voditelj selekcijskog tima u Hypo Alpe-Adria-Bank