Najbolja preporuka je usmena predaja, a naše poslovanje se u 90% slučajeva temelji upravo na tome
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Hermanova 1c, Zagreb
095 596 7862

Što drugi kažu o nama

 • Profesorica Ana (Mladina) je odlična, sviđa mi se jednostavnost u objašnjavanju i vizualizacija koja mi je puno pomogla. Uočavam kod sebe bolje razumijevanje, slušanje, a i prepoznavanje tuđih pogrešaka. Predivni ljudi i inovativan način, jednostavno jasan uz vizualizaciju onoga što govorimo i čujemo. Sasvim novi pristup. Hvala, Ana!

   

  Božana Puškarić, polaznica Logične gramatike
 • - Jedan novi i zanimljiv pristup engleskom jeziku. Za svaku preporuku.

  - Logična gramatika je izvrsna metoda učenja engleskog jezika. Pristupa učenju gramatike na drugačiji i bolji način, ne iz perspektive hrvatskog jezika. To nam omogućava da budemo točniji i sigurniji kada koristiti koje glagolsko vrijeme.

  - Svakako preporučam centar Moje znanje jer prenosi znanje na moderan i suvremen način.

  - Vidim pozitivne pomake na polju pravilnijeg korištenja vremena. Profesorica je bila pristupačna, otvorena i komunikativna što je vrlo poticajno za rad. Grupe su malene te su i profesorica i polaznici bili otvoreni što je vrlo poticajno za rad.

  - Metoda je super, nešto novo i svakako upotrebljivo za budućnost. Pomak u znanju se vidi, ali i dalje treba nastaviti raditi. Vidjiv je napredak u raspoznavanju engleskih vremena, što je i bio prvenstveni cilj.

  - Ne osjećam se inferiorno, a to me motivira da nastavim s učenjem.

  - Metoda učenja je drugačija, dakle nije kao kod ostalih tečajeva gdje se radi isključivo po knjigama i prati ritam knjige.Ovaj tečaj se više fokusira na polaznika i prilagođava se potrebama polaznika. To je izvrsno. Svakome bih preporučila tečaj Logične gramatike.

  - Zadovoljan sam s metodom rada i smatram da doista može pomoći u snalaženju u svakodnevnim situacijama koje uključuju upotreu engleskog jezika.

  - Sada napokon mogu doći ili barem pokušati doći do zaključka koje glagolsko vrijeme upotrijebiti, a ne 'ići po osjećaju'.

  - Tečaj je bio kratak, ali i više nego koristan. Mijenja percepciju razmišljanja.

  - Najkorisniji dio tečaja je lakoća prepoznavanja glagolskih vremena. Doista se radi o logičnoj gramatici, a ne nečemu što se uči godinama uz 'štrebanje'.

  - Sve pohvale, pomogli ste mi savladati engleska glagolska vremena, a posebice mi se svidio način objašnjavanja, atmosfera te novi pristup engleskom jeziku.

  - Tečaj mi je osobno bio najkorisniji kao 'odskočna daska' za daljnji napredak budući da je profesorica imala individualni pristup prema svakom polazniku i to vrlo jednostavan.

  - Najviše su mi se svidjeli pristup tečaju te način prezentacije i predavanja. Sve je bilo odlično. Metoda rada je savršena, a pristupačnost logičnih tablica i načina razmišljanja rezultirali su vidnim napretkom u mom znanju.

  - Konačno sam savladala engleska glagolska vremena! Tečaj je kvalitetan jer se prilagođava našim potrebama u učenju jezika. Ukoliko ima potrebe, objasnit će vam se i preko nekoliko puta. Profesorica je odlična!

  - Zanimljiv i domišljat pristup učenju vremena.Sve je bilo jako korisno.

  - Tečaj je bio jako koristan i mislim da je uspio u potpunosti. Profesorica je stručna te nam je prenijela puno znanja. Jako sam zadovoljna.

  - Odlično! U toliko godina učenja engleskog jezika tek mi je sada postala jasna upotreba vremena. Logičnost i jednostavnost pružanja znanja su me oduševili.

  -  Primijetio sam da sada puno lakše prepoznam i odredim o kojem se glagolskom vremenu radi, a "ona dva papira" koja sadrže objašnjenja glagolskih vremena i vizualni prikaz su vrlo jasna, praktična i korisna.

  - Metoda je jako korisna te drukčija od uobičajenog školskog načina učenja i percepcije jezika. Sviđa mi se individualni pristup i posvećenost svakom polazniku.

  - Metoda ima logički slijed i ako se trudiš razmišljati, možeš je shvatiti na jednostavan način. Praktično je primjenjiva i svakako ću je nastaviti uvježbavati, koristiti i steći naviku u aktivnom korištenju. Više nemam osjećaj da je gramatika preteška da bih se njome bavila, približen mi je jezik te sam dobila želju da unaprijedim svoje znanje engleskog jezika.

  - Shvaćanje gramatike na novi način potpuno različit od školskog učenja pravila napamet. Potiče na promišljanje i razmišljanje. Pohvale za način rada.

  - Tečaj je ispunio moja očekivanja. Vrlo je logičan i pristupačan za početak ozbiljnijeg učenja engleskog jezika. Profesorica je jako predana i strpljivo objašnjava sve aspekte engleskog jezika. Nadam se da ću nastaviti rad s ovom grupom i profesoricom!

  - Uvođenje engleskih glagolskih vremena je bilo najkorisnije jer sam u tom dijelu bila loša. Sve što sam naučila uvelike mi koristi u dnevnom radu i komunikaciji s kolegama.

  - Napokon zanimljiv tečaj koji u kratkom vremenu na zanimljiv i razumljiv način približava glagolska vremena i englesku gramatiku.

  - U potpunosti sam zadovoljna čak i pozitivno iznenađena. Najviše mi se svidjelo što je metoda učenja gramatike u potpunosti inovativna i ono najbitnije, učinkovita te mogu vidjeti svoj napredak u znanju.

   

  Polaznici Logične gramatike
 • - Izuzetno sam zadovoljna. Ovakav pristup učenju je zaista jedinstven. Uočavam pomake u učenju budući da sam naučila jako puno korisnih informacija. Iako sam student, naučila sam više poslovne komunikacije u školi Moje znanje nego na samom fakultetu.

  - Veoma mi se svidjela metoda učenja formalnog engleskog jezika, posebice poslovne korespondencije. Naučio sam kako pravilno oblikovati poslovno pismo i napisati ga u formalnom obliku. Jako korisno!

  - Izrazito korisno za poslovnu komunikaciju.

   

  Polaznici tečaja 'Tri vještine'
 • - Tečaj je kvalitetan i vrijedna investicija u svakom smislu.

  - Puno sam naučila, ali i osvijestila stvarnu razinu mog znanja. Program je odlično koncipiran te su nastavne cjeline, kao i metode učenja, uravnotežene. Primjećujem poboljšanje u razumijevanju pravnih tekstova.

  - Tijekom programa korišteni su materijali koji odražavaju svakodnevne situacije s kojima se polaznici stalno susreću. Profesorica uspješno uključuje polaznike u nastavu čak i 'na loše dane'

  - Najviše mi se svidjela interakcija s ostalim studentima o obrađenoj temi. Vokabular usvojen na satu odmah je iskorišten u svakodnevnom radu. Satovi su zanimljivi, energični, a opet opuštajući.

  - Sve što smo obradili bilo je zanimljivo i korisno. Satovi su dinamični i uvijek se puno nauči.

   

   

  Polaznici Cambridge ILEC tečaja pravnog engleskog jezika
 • Jako korisno budući da se tečaj programa utvrđuje u dogovoru s polaznicima što je vrlo korektno i daje uspješan rezultat. Želim nastaviti i dalje s obzirom da sam jako zadovoljna s načinom rada, profesoricom i svim ostalim segmentima.

  Anita Kovačević, direktor kontrolinga, Stanić d.o.o.