Kroz inovativni pristup savladavanja jezika vode vas profesori s dugogodišnjim iskustvom
 • Pravni moduli
  MODULI
  Pravni moduli

  Niz kratkih tematski raspoređenih modula. Fokusiraju se na specijalizirane dijelove pravnog jezika.

 • Financijski moduli
  MODULI
  Financijski moduli

  Niz kratkih tematski raspoređenih modula. Fokusiraju se na stručni financijski engleski jezik.

 • Pravno-financijski moduli
  MODULI
  Pravno-financijski moduli

  Niz kratkih tematski raspoređenih modula. Fokusiraju se na pravni i financijski engleski jezik.

 • Poslovni komunikacijski alati
  MODULI
  Poslovni komunikacijski alati

  Univerzalne poslovne vještine. Primjenjive u svim situacijama i na svim jezicima.

 • Logična gramatika
  OD LOGIčARA DO šTREBERA
  Logična gramatika

  Od štrebera postanite logičar i napokon savladajte englesku gramatiku!

Radionice

Radionice
Radionice

JEDNODNEVNA ONLINE RADIONICA LOGIČNE ENGLESKE GRAMATIKE

Naš tečaj Logične engleske gramatike naša je vlastita metoda poduke odnosno razumijevanja engleskih glagolskih vremena koju podučavamo više od desetljeća.
Metoda je nastala spontano iz želje da se 'ozloglašena' engleska glagolska vremena na što jednostavniji i što logičniji način približe našim polaznicima. Svjesni da nitko, pa ni profesori, ne mogu zapamtiti gomilu pravila kojima se pojašnjava svako pojedino glagolsko vrijeme, odnosno njih 12 sveukupno, prodrijeli smo u samu srž engleskog, a potom i hrvatskog jezika, i napravili komparativnu analizu dva gramatička sustava kako bismo došli do glavnog razloga te vječne frustracije kada se spomene gramatika engleskog jezika. 
Rezultat je vizualni prikaz jezičnih razmišljanja Hrvata i Engleza, a u konačnici logična orijentacija u vremenu i prostoru.
Sa sigurnošću možemo potvrditi da gotovo svi polaznici koji nam se obrate u želji unaprjeđenja stupnja engleskog jezika prvenstveno navode probleme s (ne)pravilnom upotrebom engleskih glagolskih vremena.
Naši dosadašnji polaznici svjedoci su ne samo da se English tenses mogu naučiti, već da se mogu i aktivno usvojiti koristeći logiku i razumijevanje vremena i prostora. Preporuke naših polaznika potražite OVDJE.
Cilj jednodnevne radionice Logične engleske gramatike jest da vam približi i pojasni način na koji Englezi, a potom i Hrvati, promatraju životne događaje, a time ih i različito tumače kroz dva sasvim drukčija gramatička pristupa jeziku i životu. 
Za razliku od našeg tečaja Logične engleske gramatike koji se proteže kroz cijeli semestar i za cilj ima aktivno usvajanje engleskih glagolskih vremena u govoru i pismu, radionica jednako tako razotkriva 'misterij' engleskih glagolskih vremena, no za aktivno korištenje ispravnih oblika ipak ćete se morati dodatno i naknadno potruditi bilo putem ispunjavanja priručnika Logične engleske gramatike kojeg ćete dobiti u sklopu tečaja ili daljnjim pohađanjem naših tečajeva kako biste što brže i što bolje uvježbali pojašnjene gramatičke strukture.
Radionica Logične engleske gramatike održat će se u subotu 24.2.2024. putem online platforme i to u terminu 9:00-12:30. Minimalni stupanj predznanja engleskog jezika je B1 stupanj. Radionicu vodi autorica metode, prof. Sanda Lisičin. Više o voditeljici radionice možete pronaći OVDJE.
Prijave za radionicu zaprimamo do 19.2.2024. na email adresu mojeznanje@moje-znanje.com.

Specifikacija usluge

 • Dinamika održavanja tečaja: jednodnevna radionica
 • Datum održavanja radionice: 24.2.2024.
 • Prijave za radionicu: do 19.2.2024.
 • Termin održavanja tečaja: 9:00-12:30 sati
 • Materijali: priručnik Logična engleska gramatika (uključen u cijenu)
 • Cijena radionice: 75,00 € 
 • Minimalni stupanj znanja engleskog jezika je B1.