Kroz inovativni pristup savladavanja jezika vode vas profesori s dugogodišnjim iskustvom
 • BEC
  CAMBRIDGE ENGLISH
  BEC

  Business English Certificate - postoje tri razine, a namijenjen je svima koji žele poslovnu karijeru.

 • Pravni moduli
  MODULI
  Pravni moduli

  Niz kratkih tematski raspoređenih modula. Fokusiraju se na specijalizirane dijelove pravnog jezika.

 • Financijski moduli
  MODULI
  Financijski moduli

  Niz kratkih tematski raspoređenih modula. Fokusiraju se na stručni financijski engleski jezik.

 • Pravno-financijski moduli
  MODULI
  Pravno-financijski moduli

  Niz kratkih tematski raspoređenih modula. Fokusiraju se na pravni i financijski engleski jezik.

 • Poslovni komunikacijski alati
  MODULI
  Poslovni komunikacijski alati

  Univerzalne poslovne vještine. Primjenjive u svim situacijama i na svim jezicima.

 • Logična gramatika
  OD LOGIčARA DO šTREBERA
  Logična gramatika

  Od štrebera postanite logičar i napokon savladajte englesku gramatiku!

Logična engleska gramatika

Logična engleska gramatika
Logična engleska gramatika

 

Prvi kamen spoticanja pri korištenju engleskog jezika, neovisno o stupnju poznavanja engleskog jezika, je nesumnjivo engleska gramatika.

U deset godina izuzetno intenzivnog rada sa stotinama polaznika, apsolutno svi polaznici pri inicijalnom razgovoru navode gramatiku kao faktor koji ih najviše muči u postizanju osjećaja samopouzdanja pri komunikaciji na engleskom jeziku.

Upravo iz tog razloga je i nastao tečaj Logične engleske gramatike, naglašavamo riječ nastao budući da tečaj nije kreiran ciljano već 'slučajno' nakon višegodišnjeg rada s polaznicima gdje smo se u nastavnom procesu vodili samo jednim ciljem – kako polaznicima na što jednostavniji i praktičniji način približiti jezik kako bi ga logično shvatili, a time i praktično upotrijebili kada se njime služe.

I tako se metoda oblikovala, dotjerivala, nadopunjavala vizualnim crtežima, video isječcima, 'jezičnim prečacima' i ostalim korisnim alatima koji su koncept orijentacije u 'engleskom vremenu i prostoru' učinili vrlo shvatljivim i razumljivim te koji su polaznicima, a i profesorima, otvorili prozor u novi svijet.

Onaj nama najdraži dio cijele priče o Logičnoj engleskoj gramatici je stupanj zainteresiranosti kojeg polaznici pokazuju kada shvate kako će napokon doista naučiti kako ispravno koristiti engleska glagolska vremena, a uz to cijeli koncept im jer savršeno smislen i logičan.

Znanje ( i to bilo koje vrste) je potrebno promatrati kao sustav logičnog razmišljanja koje je doduše u teoretskim okvirima prečesto predstavljeno na nerazumljiv i nepraktičan način.

Upravo iz tog razloga, glavna misija centra Moje znanje je premostiti jaz između teorije i prakse i polaznike podučiti alatima koji su praktično primjenjivi te ujedno, kada se usporede s već postojećim teorijama područja koje se savladava, imaju isti ishod.

Ono što vam garantiramo tečajem Logične engleske gramatike jest da ćete otkriti novi i logičan način razmišljanja, gramatiku ćete početi promatrati kao zanimljiv izazov, a usvajanjem ovog načina razmišljanja razumjet ćete, bez pretjerivanja, 70% cjelokupne engleske gramatike.

 

 

Specifikacija usluge

 

Broj nastavnih sati tečaja: 30
Dinamika nastave: 1nastavni termin x 2 nastavna sata tjedno ili po dogovoru
Program tečaja: priručnik Logične engleske gramatike u izdanju centra Moje znanje
Cijena tečaja: 1.500,00 kn (priručnik je uključen u cijenu)