Sve što 'zaradimo' ulažemo u nova znanja i razvoj jer znanje nikada ne zastarijeva
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Hermanova 1c, Zagreb
095 596 7862

Novosti i najave

 • TRI NEWSLETTERA, TRI JEZIČNA SAVJETNIKA!
  TRI NEWSLETTERA, TRI JEZIČNA SAVJETNIKA!

  TRI NEWSLETTERA, TRI JEZIČNA SAVJETNIKA!

  ​Od ovog tjedna, pri dnu naše internetske stranice možete odabrati čak tri vrste newslettera na koja se možete prijaviti: Business English, Legal English i Financial English. Samo odaberite jedno (ili sva) polja koje želite pratiti.

  Business English newsletter je naš prvi newsletter u kojem rješavamo nedoumice vezane uz poslovne izraze ili riječi koje se koriste u svim područjima poslovnih aktivnosti.

  Legal i Financial English newsletters, kao što i sama riječ kaže, bavit će se isključivo izrazima koji se koriste u pravnom ili financijskom polju rada, te će određene riječi koje se koriste u svakodnevnom jeziku tumačiti u njihovom pravnom ili financijskom značenju.

  Business English newsletter izlazi svaku subotu ujutro dok će Legal i Financial English biti objavljeni na dvotjednoj bazi i to Legal English petkom, a Financial English ponedjeljkom.

  Slobodno nam pišite na mojeznanje@moje-znanje.com ako Vas zanima pojašnjenje neke riječi koju možda čujete u vašem poslovnom okruženju no niste sasvim sigurni kako se ispravno koristi.

  We are happy to help!

  18.08.2017.
 • SURADNJA S DORH-om
  SURADNJA S DORH-om

  SURADNJA S DORH-om

  ​Centar Moje znanje nedavno je sklopio suradnju sa Državnim odvjetništvom Republike Hrvatske te će vršiti prijevode arbitražnih postupaka u kojima je jedna od zastupljenih strana Republika Hrvatska.

  Iako smo do sada surađivali sa brojnim cijenjenim pravnim stručnjacima, sucima i odvjetnicima, ova suradnja za nas predstavlja posebnu čast budući da nam otvara prilike za usvajanjem novih nemjerljivih iskustava te se istinski nadamo i vjerujemo da ćemo opravdati ukazano povjerenje.

  Kao što je i navedeno u našoj misiji i viziji Legal English trening centra:

  Naša misija je doprinos u stvaranju uspješnih pravnih stručnjaka na engleskom jeziku, oblikovanjem njihovih jezičnih vještina pravnoga engleskoga jezika, gdje će svaki pravni stručnjak, polaznik našeg Legal English trening centra, nakon obuke, u svom radnom okruženju pokazati suvereno, profesionalno i vrhunsko vladanje pravnim engleskim jezikom.

  Naša vizija je u srednjoročnom razdoblju istaknuti se na tržištu kao vodeći centar pravnoga engleskoga jezika, gdje je jedini kriterij suradnje i rada vrhunska kvaliteta, bogato iskustvo u poduci pravnoga engleskoga jezika i neprekidna strast u usvajanju novih znanja te osmišljavanju kvalitetnih i stručnih programa.

   

   

  04.08.2017.
 • MALE TAJNE VELIKIH UGOVORA U RUJNU!
  MALE TAJNE VELIKIH UGOVORA U RUJNU!

  MALE TAJNE VELIKIH UGOVORA U RUJNU!

  Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik u subotu, 23. rujna 2017., organizira stručni pravni seminar na engleskom jeziku - Male tajne velikih ugovora.

  Seminar je namijenjen svim stručnjacima u području prava (odvjetnici, suci, vježbenici, sudski savjetnici, studenti prava, prevoditelji i sudski tumači), ali i poslodavcima i menadžerima koji sklapaju ugovore na engleskom jeziku.

  Cilj seminara je ukazati na najučestalije jezične strukture u ugovorima te razjasniti nedoumice pri korištenju relevantnog vokabulara.

  Seminar je vrlo praktičan i interaktivan te nudi jasne i konkretne savjete (tips) vezane uz ispravno korištenje pravnih jezičnih struktura ugovora, te otkriva tajne (tricks) sastavljanja ugovora na engleskom jeziku nudeći originalne formule pomoću kojih ćete svakodnevni jezik preobraziti u pravni žargon formalnih ugovora.

  Po završetku seminara polaznici će biti osposobljeni samostalno sastaviti ugovornu klauzulu odgovarajućim pravnim engleskim jezikom čime zaslužuju potvrdu o pohađanju seminara.

  Voditeljica seminara: direktorica i profesorica centra Moje znanje, Sanda Lisičin, koja već više od 10 godina svakodnevno radi s pravnim i poslovnim engleskim jezikom.

  Minimalni stupanj predznanja engleskog jezika: B1, intermediate.

  Lokacija: Seminar se održava u centru Moje znanje, na adresi Hermanova 1c (u blizini Savskog rotora).

  Cijena: Cijena seminara je 600,00kn te uključuje i priručnik u izdanju centra Moje znanje.
  Za pravne osobe se obračunava PDV.
  Za rane prijave i uplate do 1. rujna popust iznosi 10%.
   


  Više o Moje znanje Legal English Training Centre pročitajte OVDJE.

  27.07.2017.
 • POPUSTI ZA JESENSKE TEČAJEVE
  POPUSTI ZA JESENSKE TEČAJEVE

  POPUSTI ZA JESENSKE TEČAJEVE

  Naša misija je približiti engleski jezik poslovnim ljudima te koristeći naše autentične jezične formule i metode proizašle iz svakodnevnog praktičnog rada učiniti jezik opipljivim, a time i mjerljivim alatom profesionalnog izražavanja.

  Naša vizija je kontinuirano stvaranje intelektualnih proizvoda koje korisnici naših usluga mogu praktično iskoristiti u svom poslovnom okruženju te se iz tog razloga vodimo krilaticom „Give us knowledge, but make it knowledge we can use“

  Uvjerite se u istinitost gornjih tvrdnji i upišite tečaj Logične engleske gramatike ili Konverzacijskog engleskog jezika i u 30 nastavnih sati naučite engleska glagolska vremena 'once and for all'.

  Za sve nove polaznike odobravamo popust na tečaj Logične engleske gramatike od 10% na obročno plaćanje i 15% na avansno plaćanje. Iskoristite pogodnost plaćanja tečaja u 4 mjesečna obroka za 337,50 kn ili avansnom uplatom od 1.275,00kn. Popust se ostvaruje ranom prijavom za jesenske tečajeve, najkasnije do 30. kolovoza te rezervacijom mjesta vršenjem uplate prvog mjesečnog obroka ili cjelokupnog avansnog iznosa do 30. kolovoza 2017., a nakon potvrde o formiranju grupe koju centar Moje znanje šalje svim zainteresiranim polaznicima. Maksimalni broj polaznika u grupi je šest.

  OVDJE provjerite redovne cijene tečajeva.

  Tečajevi u centru Moje znanje započinju 9. listopada 2017.

  Rane prijave za tečajeve zaprimamo do 30. kolovoza na email: mojeznanje@moje-znanje.com ili na kontakt telefon 095/5967862.

   

   

   

  15.07.2017.
 • POPUSTI DO 20% ZA RANE PRIJAVE ZA JESENSKE PRAVNE TEČAJEVE
  POPUSTI DO 20% ZA RANE PRIJAVE ZA JESENSKE PRAVNE TEČAJEVE

  POPUSTI DO 20% ZA RANE PRIJAVE ZA JESENSKE PRAVNE TEČAJEVE

  ENGLISH FOR THE WORLD'S MOST SUCCESSFUL LAWYERS

  Mi nismo 'samo' profesori engleskog jezika. Bez imalo lažne skromnosti tvrdimo da smo također i najveći stručnjaci među profesorima u području pravnog engleskog jezika s bogatim iskustvom u poduci pravnog engleskog jezika kao i prijevodima pravnih dokumenata. Desetogodišnje kontinuirano i intenzivno iskustvo u poduci pravnog engleskog jezika, neprekidna naobrazba u raznim pravnim područjima te svakodnevna komunikacija s pravnim stručnjacima dokazuje našu stručnost i sposobnost raspravljanja o pravnoj materiji ne samo na engleskom jeziku već i s punim razumijevanjem iste.

  Za sve nove polaznike odobravamo popust na sve tečajeve u Legal English Training Centre i to od 10% na obročno plaćanje i 15% na avansno plaćanje. Naši vjerni polaznici ostvaruju poseban popust od 15% na obročno i čak 20% na avansno plaćanje. Popust se ostvaruje ranom prijavom za jesenske tečajeve, najkasnije do 15. kolovoza te uplatom prvog mjesečnog obroka ili cjelokupnog avansnog iznosa do 30. kolovoza 2017., a nakon potvrde o formiranju grupe koju centar Moje znanje šalje svim zainteresiranim polaznicima. Maksimalni broj polaznika u grupi je šest.

  Tečajevi u centru Moje znanje započinju 11. rujna 2017.

  Rane prijave za tečajeve zaprimamo do 15. kolovoza na email: mojeznanje@moje-znanje.com ili na kontakt telefon 095/5967862.

  Više o vrstama tečajeva i preporukama dosadašnjih polaznika pročitajte na našim internetskim stranicama u kategoriji Legal English.

  Redovne cijene svih naših usluga možete pogledati OVDJE.

   

  14.07.2017.