Sve što 'zaradimo' ulažemo u nova znanja i razvoj jer znanje nikada ne zastarijeva
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Remetinečki gaj 27c, Zagreb
095 596 7862

Novosti i najave

 • TOLES ISPIT ZA ODVJETNIČKE VJEŽBENIKE

   

  Udruga odvjetničkih vježbenika i ove godine u suradnji sa centrom za poslovni engleski jezik Moje znanje organizira tečajeve pravnog engleskog jezika po povoljnijim cijenama u zimskom/proljetnom semestru 2020. godine.

  TOLES (TEST OF LEGAL ENGLISH SKILLS), pripremni tečaj pravnog engleskog jezika za polaganje međunarodnog certifikata pravnog engleskog jezika -

  Može se polagati na tri stupnja:

  1. TOLES Foundation B1 (pre-intermediate/intermediate stupanj);

  2. TOLES Higher B1/B2 (intermediate/upper-intermediate stupanj);

  3. TOLES Advanced C1/C2 (advanced/proficiency stupanj) 

   

  Cijena TOLES tečaja po polazniku/članu Udruge iznosi 2.250,00 kuna (mogućnost plaćanja u 6 mjesečnih obroka ili uz 5% popusta za avansno plaćanje), te će Udruga odvjetničkih vježbenika subvencionirati iznos od 400,00 kuna za svakog prijavljenog vježbenika. Tečajevi će se održavati u grupama od minimalno 4, a maksimalno 6 polaznika. Tečaj se sastoji od 45 nastavnih sati  odnosno 15 nastavnih termina (po 120 minuta). Tečaj započinje 3. ožujka 2020. te se održava svaki utorak do 23. lipnja 2020. u terminu 19:00-21:15 no u dogovoru s grupom  moguće je dogovoriti i drukčije termine i dinamiku nastave.   

   

  Materijali za tečaj su uključeni u cijenu tečaja. Polaganje TOLES ispita se plaća zasebno, te cijena ispita za polaznike tečaja/članove Udruge iznosi 1.100,00 kuna neovisno o stupnju TOLES ispita (Foundation, Higher ili Advanced). Termin održavanja TOLES ispita je 25. lipnja 2020., te je nepromjenjiv jer se u cijelom svijetu održava na isti datum. Ispit se polaže pri centru Moje znanje, koji je ovlašteni TOLES ispitni centar.  Prije prijave za polaganje ispita održat će se besplatni simulacijski TOLES ispit (mock exam). Ispit će se održati krajem svibnja dok će točan datum biti definiran u dogovoru s grupom.

  Napomene:

  ·        Ponuda se odnosi na članove Udruge odvjetničkih vježbenika koja tečaj subvencionira u iznosu od 400,00 kn po prijavljenom vježbeniku.

  ·  Sukladno članku 90. stavku 2 Zakona o porezu na dodanu vrijednost PDV se ne obračunava.

   

  Upisi u tečajeve traju do 20.2.2020. te će se nakon prijave (putem e-maila) provesti besplatni inicijalni test poznavanja (općeg i pravnog) engleskog jezika u pismu i govoru. Sve dodatne informacije o našim ostalim tečajevima možete pronaći na web stranicama www.moje-znanje.com, ili ih zatražiti e-mailom na mojeznanje@moje-znanje.com odnosno telefonskim putem na 095/5967862.

   

   

   

   

   

   

   

   

  20.01.2020.
 • LEGAL ENGLISH 2019 PROGRAMME

  18.10.2019.
 • LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019!
  LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019!

  LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019!

  Moje znanje, Legal English Training Centre, ove zime organizira jedinstveni seminar za sve pravne stručnjake s odvjetnicom, profesoricom i filozofkinjom – sve to samo u jednoj osobi - Danielom Muth. 

  Sa zadovoljstvom predstavljamo LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019 koji će se održati u prostorijama centra Moje znanje na adresi Hermanova 1c, 13. i 14. prosinca 2019. godine.

  Daniela Muth je predavač kojeg je jako teško pronaći. Pronaći pravnog stručnjaka s iskustvom ne samo u praktičnoj primjeni prava kao odvjetnik, već i u teoriji prava u svojstvu profesora prava, a uz sve to stručnjaka koji je iskusan kako u anglosaksonskom tako i kontinentalnom pravu doista je rijetkost.

  Daniela je svoju karijeru započela kao diplomirani profesor filozofije, a potom i magistar iste struke. Uslijedilo je studiranje prava u Njemačkoj i u Engleskoj, a time i temeljitog proučavanja anglosaksonskog i kontinentalnog pravnog sustava. 2002. godine počinje se aktivno baviti pravom u Engleskoj te radi kao korporativni odvjetnik za odvjetničko društvo Morgan Cole (danas Blake Morgan) u Londonu i Readingu. Između ostalog, posjeduje bogato iskustvo u savjetovanju britanskih i međunarodnih trgovačkih društava u nizu pravnih područja, uključujući prekogranična spajanja i akvizicije, korporativne financije te trgovačke ugovore. Daniela je također dugi niz godina provela kao predavač kolegija Business Law na londonskom BPP sveučilištu. Uz to, kvalificirani je CELTA predavač engleskog jezika kao stranog jezika te je osnivač i direktor Marble Hill Law School-a, škole specijalizirane za poduku prava i pravnog engleskog jezika za međunarodne pravne stručnjake.

  Između ostalog, Daniela pruža svoje usluge u Londonu, na sveučilištima u Cambridgeu i Oxfordu, Potsdamu, Dubaiu, a od nedavno, na naše veliko zadovoljstvo, i u Zagrebu:).

  Savjetujemo Vam da ne propustite ovu priliku učenja o pravu odnosnom pravnom engleskom jeziku od stručnjaka, uz to izvornog govornika, kao što je Daniela. S obzirom da su i naši profesori ovo ljeto proveli na njezinom tečaju pravnog engleskog jezika, iz prve ruke garantiramo jako puno novih stručnih znanja, zanimljivih činjenica, i ono što je nama uvijek najvažnije - konstantne interakcije sa polaznicima te praktičnih i korisnih primjera u radu.

  Daniela će u Zagrebu održati dvodnevni seminar i to 13. i 14. prosinca 2019. godine. Program seminara donosimo u nastavku, na engleskom jeziku, jer će se seminar održavati na engleskom jeziku iz kojeg razloga je potrebna minimalna razina predznanja engleskog jezika B1 intermediate stupanj.

  Prijave za seminar zaprimamo na email adresi: info@moje-znanje.com, a za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na navedenu adresu elektroničke pošte ili telefonskim putem na kontakt broj  095/596 7862.

  Molimo Vas da pri prijavi navedete podatke potrebne za izdavanje računa te će se Vaše sudjelovanje na seminaru smatrati potvrđenim po uplati seminara. Pri uplati, u opisu plaćanja navedite za koji dan seminara se prijavljujete.

  Za seminar se možete prijaviti za oba ili samo jedan od ponuđenih dana, ovisno o Vašem području interesa.

  Cijena jednodnevnog seminara (ili 13. ili 14. prosinca 2019.) iznosi 1.000,00 kn za fizičke odnosno 1.250,00 kn (PDV uključen) za pravne osobe.

  Cijena dvodnevnog seminara (13. i 14. prosinca 2019.) iznosi 1.800,00 kn za fizičke odnosno 2.250,00 kn (PDV uključen) za pravne osobe.

  Ručak za polaznike seminara je osiguran u prostorijama centra Moje znanje te je uz kavu i čaj uključen u cijenu seminara,

  S obzirom da je maksimalni broj sudionika ograničen na 12 polaznika, za rane prijave/uplate do 14.11. odobravamo 10% popusta na gore navedene cijene.

  Po završetku seminara, polaznicima će biti uručena potvrda o pohađanju seminara.

  14.10.2019.
 • DVOTJEDNI INTENZIVNI LJETNI TEČAJEVI 2019.!
  DVOTJEDNI INTENZIVNI LJETNI TEČAJEVI 2019.!

  DVOTJEDNI INTENZIVNI LJETNI TEČAJEVI 2019.!

  Ljetni tečajevi u ponudi

   

  Logična engleska gramatika

  Konverzacijski engleski jezik

  Dinamika nastave / ukupan broj nastavnih sati

  2 nastavna sata x 5 nastavnih termina tjedno/ 20 nastavnih sati

  Termini nastave

  Popodnevni (17:30-19:00); večernji (19:00-20:30)

  Ciklusi trajanja tečajeva

  1. 1.7.2019. – 12.7.2019.
  2. 15.7.2019.-26.7.2019.
  3. 29.7.2019—9.8.2019.
  4. 12.8.2019.-23.8.2019.

  Napomena: Dva termina tečajeva u kolovozu brojit će 3 nastavna sata po terminu uslijed dva državna praznika u tim ciklusima.

  Prijave se zaprimaju do 28.6.2019.

  Putem kontakt obrasca, mailom na: mojeznanje@moje-znanje.com ili telefonskim putem na broj 095/596 7862

  Veličina grupe

  4- 6 polaznika

  Nastavni materijali

  Svi materijali su uključeni u cijenu tečaja kao i priručnik Logična engleska gramatika u izdanju Centra.

  Dokaz o poznavanju jezika

  Po završetku tečaja, polazniku se izdaje potvrda o pohađanju tečaja uz naznaku stupnja znanja polaznika, a u skladu s Europskom jezičnom mapom.

  Cijena

  1.000,00 kn za 20 nastavnih sati (45 minuta).

  Ljetni popusti

  10% za nove polaznike, 15% za vjerne klijente

  Metoda plaćanja

  Plativo u dvije mjesečne rate. Račun za prvu ratu se izdaje dan nakon potpisivanja ugovora odnosno početka tečaja s datumom dospijeća od 15 dana.

  Kontakt

  mojeznanje@moje-znanje.com;

  095/596 78 62

  13.06.2019.
 • PROLJETNI UPISI 2019.
  PROLJETNI UPISI 2019.

  PROLJETNI UPISI 2019.

  METODA „BOLI GLAVA“ ILI „OD KOJE GLAVA BOLI“

  Započeli smo s upisima za proljetni semestar poslovnog engleskog jezika koji traju do 18. veljače 2019. Novim polaznicima uvijek preporučamo Logičnu englesku gramatiku, našu metodu od koje boli glava, uistinu jer morate jako puno razmišljati i logično zaključivati, ali nakon početne glavobolje odjednom se sve razbistri i – odjednom shvatite savršen način razmišljanja koji engleski jezik koristi u svojim „zloglasnim“ glagolskim vremenima, just perfect…

  U ovih 7 godina našeg Centra, toliko smo već tečajeva Logične gramatike održali da smo u potpunosti proniknuli u vaš (polaznikov) um… i ne, to nije zastrašujuće. Kao što pjevač živi za pljesak, tako i profesor iščekuje onaj trenutak kada polaznik uzvikne „AHA!“. Pa da pojasnimo i našim novim polaznicima što možete očekivati unutar prvog mjeseca pohađanja Logične engleske gramatike. Dočarat ćemo vam sve kroz ni manje ni više nego 10 faza..

  1. faza: apsolutna zbunjenost i dezorijentacija povezana s natruhama logike.
  2. faza: odlazak s nastave uz pojačan razvoj dezorijentacije koji kulminira tijekom pisanja domaćeg zadataka, uglavnom uz riječi „E sad više ništa ne znam!“.
  3. faza: snuždeni povratak na nastavu uz riječi „Ja to ništa ne znam ni razumijem, a tek sad vidim koliko ne znam engleski jezik“.
  4. faza: uspostavljanje povjerenja s profesorom pri čemu receptori u mozgu počinju razaznavati tu toliko traženu logiku. Odlazak s nastavnog sata s blagim osmijehom.
  5. faza: povratak s domaćim zadatkom koji je uglavnom točan, uz istovremeno intenzivno lučenje serotonina (hormona sreće) jer… „ mislim da shvaćam…“
  6. faza: kada polaznici krenu u napad... pa postave profesora na „optuženičku klupu“ domišljajući se raznim scenarijama tipa „a što ako…; a kada na primjer…; a ako je glagol u prošlosti…; a ako ne znam kada…“
  7. faza: je onaj sretan broj sedam koji pripada profesoru koji uživa u svjedočenju uspješnog prenošenja znanja.
  8. faza: razmišljanje na engleskom jeziku u pravilu popraćeno izrazom „pa to je skroz logično“.
  9. faza: opcionalna, no vrlo učestala, gdje polaznici na svojim ukućanima pokušavaju testirati metodu Logične engleske gramatike, pritom se osjećajući sasvim zadovoljnima „što ja shvaćam, a ona/on su zbunjeni kao ja na početku“.
  10. faza: total bliss- profesor i polaznici komuniciraju na savršeno ispravnom engleskom jeziku, koristeći sva engleska glagolska vremena (da, čak i Future Perfect)!

  Naziv tečaja

  Logična engleska gramatika

  Dinamika nastave / ukupan broj nastavnih sati

  2 nastavna sata x 1 nastavni termin tjedno/ 30 nastavnih sati

  Termini nastave

  Popodnevni (17:30-19:00); večernji (19:00-20:30)

  Broj tjedana trajanja tečaja

  početak ožujka 2019. – sredina lipnja 2019.

  Prijave od 21.1. do 18.2.2019.

  Putem kontakt obrasca, mailom na: mojeznanje@moje-znanje.com ili telefonskim putem na broj 095/596 7862

  Veličina grupe

  4- 6 polaznika

  Nastavni materijali

  Priručnik Logična engleska gramatika u izdanju Centra (uključen u cijenu tečaja)

  Dokaz o poznavanju jezika

  Po završetku tečaja, polazniku se izdaje potvrda ili diploma (nakon polaganja ispita) o poznavanju određenog stupnja znanja engleskog jezika, a u skladu s Europskom jezičnom mapom.

  Cijena

  1.500,00 kn za 30 nastavnih sati (45 minuta).

  Popusti

  5% za obročno plaćanje, 10% za avansno plaćanje.

  Metoda plaćanja

  4 mjesečna obroka ili avansno plaćanje pri čemu se u oba slučaja račun izdaje dan nakon početka tečaja s datumom dospijeća od 15 dana.

  Kontakt

  mojeznanje@moje-znanje.com;095/596 78 62

  21.01.2019.