Sve što 'zaradimo' ulažemo u nova znanja i razvoj jer znanje nikada ne zastarijeva
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Hermanova 1c, Zagreb
095 596 7862

Novosti i najave

 • ODGODA NASTAVA DO 30.3.2020.!

  S obzirom na preporuke i upute nadležnih institucija grada Zagreba, a zbog proglašene pandemije i opasnosti od širenja zaraze novim virusom, sve nastave centra Moje znanje, u samom centru kao i na radnim mjestima polaznika, otkazuju se od danas 16.3.2020. do 30.3.2020.

  Nastave će održavati na daljinu, putem dostupnih komunikacijskih internetskih kanala o čemu će svi trenutni polaznici centra biti obaviješteni putem elektroničke pošte. Za sve ostale upite uvijek smo na raspolaganju na društvenim mrežama, putem elektroničke pošte ili telefonskim putem. 

  Nadamo se da obustava nastave neće trajati dugo i da se ubrzo vidimo na nastavi u školi ili na vašim radnim mjestima!

   

  16.03.2020.
 • UPISI U PROLJETNI SEMESTAR 2020!
  UPISI U PROLJETNI SEMESTAR 2020!

  UPISI U PROLJETNI SEMESTAR 2020!

  Pozivamo sve zainteresirane, koji žele naučiti englesku gramatiku odnosno engleska 'ozloglašena' vremena, da nam se jave i napokon to naprave:).

  Vrijeme je za novi ciklus Logične engleske gramatike, Formalnog registra, Konverzacijskog jezika no i tečajeva krojenih prema konkretnoj potrebi određenih grupa ili pojedinih, individualnih, polaznika.

  Naš cilj je da naučite Vama vrijedno znanje, a pritom se zabavite i budete još motiviraniji pri savladavanju engleskog jezika.

  Tečajevi započinju početkom / sredinom ožujka te traju do sredine / kraja lipnja 2020.

  Cijene naših tečajeva možete pronaći u rubrici Cjenik, a za sva dodatne upite i pojašnjenja stojimo na raspolaganju putem e-maila: mojeznanje@moje-znanje.com ili telefona: 095/5967862.

  Pišite nam i zovite...in Croatian or English:).

  We are looking forward to meeting you!

  20.01.2020.
 • TOLES ISPIT ZA ODVJETNIČKE VJEŽBENIKE

   

  Udruga odvjetničkih vježbenika i ove godine u suradnji sa centrom za poslovni engleski jezik Moje znanje organizira tečajeve pravnog engleskog jezika po povoljnijim cijenama u zimskom/proljetnom semestru 2020. godine.

  TOLES (TEST OF LEGAL ENGLISH SKILLS), pripremni tečaj pravnog engleskog jezika za polaganje međunarodnog certifikata pravnog engleskog jezika -

  Može se polagati na tri stupnja:

  1. TOLES Foundation B1 (pre-intermediate/intermediate stupanj);

  2. TOLES Higher B1/B2 (intermediate/upper-intermediate stupanj);

  3. TOLES Advanced C1/C2 (advanced/proficiency stupanj) 

   

  Cijena TOLES tečaja po polazniku/članu Udruge iznosi 2.250,00 kuna (mogućnost plaćanja u 6 mjesečnih obroka ili uz 5% popusta za avansno plaćanje), te će Udruga odvjetničkih vježbenika subvencionirati iznos od 400,00 kuna za svakog prijavljenog vježbenika. Tečajevi će se održavati u grupama od minimalno 4, a maksimalno 6 polaznika. Tečaj se sastoji od 45 nastavnih sati  odnosno 15 nastavnih termina (po 120 minuta). Tečaj započinje 3. ožujka 2020. te se održava svaki utorak do 23. lipnja 2020. u terminu 19:00-21:15 no u dogovoru s grupom  moguće je dogovoriti i drukčije termine i dinamiku nastave.   

   

  Materijali za tečaj su uključeni u cijenu tečaja. Polaganje TOLES ispita se plaća zasebno, te cijena ispita za polaznike tečaja/članove Udruge iznosi 1.100,00 kuna neovisno o stupnju TOLES ispita (Foundation, Higher ili Advanced). Termin održavanja TOLES ispita je 25. lipnja 2020., te je nepromjenjiv jer se u cijelom svijetu održava na isti datum. Ispit se polaže pri centru Moje znanje, koji je ovlašteni TOLES ispitni centar.  Prije prijave za polaganje ispita održat će se besplatni simulacijski TOLES ispit (mock exam). Ispit će se održati krajem svibnja dok će točan datum biti definiran u dogovoru s grupom.

  Napomene:

  ·        Ponuda se odnosi na članove Udruge odvjetničkih vježbenika koja tečaj subvencionira u iznosu od 400,00 kn po prijavljenom vježbeniku.

  ·  Sukladno članku 90. stavku 2 Zakona o porezu na dodanu vrijednost PDV se ne obračunava.

   

  Upisi u tečajeve traju do 20.2.2020. te će se nakon prijave (putem e-maila) provesti besplatni inicijalni test poznavanja (općeg i pravnog) engleskog jezika u pismu i govoru. Sve dodatne informacije o našim ostalim tečajevima možete pronaći na web stranicama www.moje-znanje.com, ili ih zatražiti e-mailom na mojeznanje@moje-znanje.com odnosno telefonskim putem na 095/5967862.

   

   

   

   

   

   

   

   

  20.01.2020.
 • LEGAL ENGLISH 2019 PROGRAMME

  18.10.2019.
 • LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019!
  LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019!

  LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019!

  Moje znanje, Legal English Training Centre, ove zime organizira jedinstveni seminar za sve pravne stručnjake s odvjetnicom, profesoricom i filozofkinjom – sve to samo u jednoj osobi - Danielom Muth. 

  Sa zadovoljstvom predstavljamo LEGAL ENGLISH SEMINAR 2019 koji će se održati u prostorijama centra Moje znanje na adresi Hermanova 1c, 13. i 14. prosinca 2019. godine.

  Daniela Muth je predavač kojeg je jako teško pronaći. Pronaći pravnog stručnjaka s iskustvom ne samo u praktičnoj primjeni prava kao odvjetnik, već i u teoriji prava u svojstvu profesora prava, a uz sve to stručnjaka koji je iskusan kako u anglosaksonskom tako i kontinentalnom pravu doista je rijetkost.

  Daniela je svoju karijeru započela kao diplomirani profesor filozofije, a potom i magistar iste struke. Uslijedilo je studiranje prava u Njemačkoj i u Engleskoj, a time i temeljitog proučavanja anglosaksonskog i kontinentalnog pravnog sustava. 2002. godine počinje se aktivno baviti pravom u Engleskoj te radi kao korporativni odvjetnik za odvjetničko društvo Morgan Cole (danas Blake Morgan) u Londonu i Readingu. Između ostalog, posjeduje bogato iskustvo u savjetovanju britanskih i međunarodnih trgovačkih društava u nizu pravnih područja, uključujući prekogranična spajanja i akvizicije, korporativne financije te trgovačke ugovore. Daniela je također dugi niz godina provela kao predavač kolegija Business Law na londonskom BPP sveučilištu. Uz to, kvalificirani je CELTA predavač engleskog jezika kao stranog jezika te je osnivač i direktor Marble Hill Law School-a, škole specijalizirane za poduku prava i pravnog engleskog jezika za međunarodne pravne stručnjake.

  Između ostalog, Daniela pruža svoje usluge u Londonu, na sveučilištima u Cambridgeu i Oxfordu, Potsdamu, Dubaiu, a od nedavno, na naše veliko zadovoljstvo, i u Zagrebu:).

  Savjetujemo Vam da ne propustite ovu priliku učenja o pravu odnosnom pravnom engleskom jeziku od stručnjaka, uz to izvornog govornika, kao što je Daniela. S obzirom da su i naši profesori ovo ljeto proveli na njezinom tečaju pravnog engleskog jezika, iz prve ruke garantiramo jako puno novih stručnih znanja, zanimljivih činjenica, i ono što je nama uvijek najvažnije - konstantne interakcije sa polaznicima te praktičnih i korisnih primjera u radu.

  Daniela će u Zagrebu održati dvodnevni seminar i to 13. i 14. prosinca 2019. godine. Program seminara donosimo u nastavku, na engleskom jeziku, jer će se seminar održavati na engleskom jeziku iz kojeg razloga je potrebna minimalna razina predznanja engleskog jezika B1 intermediate stupanj.

  Prijave za seminar zaprimamo na email adresi: info@moje-znanje.com, a za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na navedenu adresu elektroničke pošte ili telefonskim putem na kontakt broj  095/596 7862.

  Molimo Vas da pri prijavi navedete podatke potrebne za izdavanje računa te će se Vaše sudjelovanje na seminaru smatrati potvrđenim po uplati seminara. Pri uplati, u opisu plaćanja navedite za koji dan seminara se prijavljujete.

  Za seminar se možete prijaviti za oba ili samo jedan od ponuđenih dana, ovisno o Vašem području interesa.

  Cijena jednodnevnog seminara (ili 13. ili 14. prosinca 2019.) iznosi 1.000,00 kn za fizičke odnosno 1.250,00 kn (PDV uključen) za pravne osobe.

  Cijena dvodnevnog seminara (13. i 14. prosinca 2019.) iznosi 1.800,00 kn za fizičke odnosno 2.250,00 kn (PDV uključen) za pravne osobe.

  Ručak za polaznike seminara je osiguran u prostorijama centra Moje znanje te je uz kavu i čaj uključen u cijenu seminara,

  S obzirom da je maksimalni broj sudionika ograničen na 12 polaznika, za rane prijave/uplate do 14.11. odobravamo 10% popusta na gore navedene cijene.

  Po završetku seminara, polaznicima će biti uručena potvrda o pohađanju seminara.

  14.10.2019.