Sve što 'zaradimo' ulažemo u nova znanja i razvoj jer znanje nikada ne zastarijeva
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Remetinečki gaj 27c, Zagreb
095 596 7862

Novosti i najave

 • Logična gramatika
  Logična gramatika

  Logična gramatika

  Logična gramatika inovativni je proizvod centra Moje znanje. Kroz dugogodišnje iskustvo u podučavanju odraslih uvidjeli smo potrebu za razvojem novog i drugačijeg načina podučavanja gramatike.  Metoda je drugačija, prvenstveno zato što se ne zasniva na gomili pravila i iznimki koje treba naučiti napamet. Zanimljiva je i interaktivna, a osnova joj je logično zaključivanje i percepcija vremena. Uz vizualnu pomoć vremenskog okvira i mentalnih mapa lako se dobiva cjelokupni pregled gramatike koji je osnova za njeno jednostavno razumijevanje.

  Ova metoda razbija predrasude o učenju napamet i ne razumijevanju prvenstveno zato što cjelokupnu tematiku postavlja u vrijeme i prostor.

  Više o ovom inovativnom načinu savladavanja engleske gramatike pogledajte OVDJE.

  18.11.2013.
 • Jezični savjetnik
  Jezični savjetnik

  Jezični savjetnik

  Novo u ponudi centra Moje znanje je jezični savjetnik. Potaknuti potrebama naših polaznika, odlučili smo razviti novu, besplatnu uslugu. Cilj jezičnog savjetnika je otkloniti  jezične sumnje i pomoći korisniku pri usvajanju precizne terminologije stručnog engleskog jezika. Pravni i financijski jezik često mogu imati slične termine potpuno različitog značenja koje onda mijenja značenje cijele rečenice.

  Usluga je besplatna za sve, a savjet možete potražiti kada vas „muči“ jedna riječ, izraz ili jednostavna rečenica. Savjeti koje ste zatražili, anonimno će biti objavljeni na našoj web stranici kako bi pomogli i drugima koje možda muči isti problem.

  19.11.2013.