Sve što 'zaradimo' ulažemo u nova znanja i razvoj jer znanje nikada ne zastarijeva
Moje znanje, centar za poslovni engleski jezik, Hermanova 1c, Zagreb
095 596 7862

Novosti i najave

 • Upisi u tijeku
  Upisi u tijeku

  Upisi u tijeku

  U tijeku su upisi na nove tečajeve i module do 15.12.2013.

  Zainteresirani mogu birati između stupnjeva Logične gramatike, Cambridge English pripremnih tečajeva te pravnih, financijskih i ostalih modula u ponudi.

  Za sve upise do 15.12. 2013. odobravamo popust od 10%, a za tvrtke odobravamo posebne popuste na odabir više tečajeva ili modula.

  Za detaljne informacije o upisima, tečajevima i modulima obratite se na mojeznanje@moje-znanje.com

  21.11.2013.
 • Sudski tumač za engleski jezik
  Sudski tumač za engleski jezik

  Sudski tumač za engleski jezik

   

  Novost u Mojem znanju je i sudska tumačica za engleski jezik.

  S obzirom na naše ciljano tržište i usku specijaliziranost za financijski i pravni engleski uvidjeli smo potrebu za proširenjem ponude i na sudskog tumača.

  U ponudi su ovjereni prijevodi s engleskog na hrvatski i obrnuto. Redovna cijena ovjerenog prijevoda je 150,00 kn / kartica teksta, no poznajući potrebe užurbanog poslovnog svijeta nudimo hitne i vrlo hitne prijevode.

  Više o novoj ponudi i tarifama pogledajte OVDJE.

  21.11.2013.
 • Logična gramatika
  Logična gramatika

  Logična gramatika

  Logična gramatika inovativni je proizvod centra Moje znanje. Kroz dugogodišnje iskustvo u podučavanju odraslih uvidjeli smo potrebu za razvojem novog i drugačijeg načina podučavanja gramatike.  Metoda je drugačija, prvenstveno zato što se ne zasniva na gomili pravila i iznimki koje treba naučiti napamet. Zanimljiva je i interaktivna, a osnova joj je logično zaključivanje i percepcija vremena. Uz vizualnu pomoć vremenskog okvira i mentalnih mapa lako se dobiva cjelokupni pregled gramatike koji je osnova za njeno jednostavno razumijevanje.

  Ova metoda razbija predrasude o učenju napamet i ne razumijevanju prvenstveno zato što cjelokupnu tematiku postavlja u vrijeme i prostor.

  Više o ovom inovativnom načinu savladavanja engleske gramatike pogledajte OVDJE.

  18.11.2013.
 • Jezični savjetnik
  Jezični savjetnik

  Jezični savjetnik

  Novo u ponudi centra Moje znanje je jezični savjetnik. Potaknuti potrebama naših polaznika, odlučili smo razviti novu, besplatnu uslugu. Cilj jezičnog savjetnika je otkloniti  jezične sumnje i pomoći korisniku pri usvajanju precizne terminologije stručnog engleskog jezika. Pravni i financijski jezik često mogu imati slične termine potpuno različitog značenja koje onda mijenja značenje cijele rečenice.

  Usluga je besplatna za sve, a savjet možete potražiti kada vas „muči“ jedna riječ, izraz ili jednostavna rečenica. Savjeti koje ste zatražili, anonimno će biti objavljeni na našoj web stranici kako bi pomogli i drugima koje možda muči isti problem.

  19.11.2013.